Produkten har blivit tillagd i varukorgen

XLKLäder.se är en -butik som säljer herrkläder i stora storlekar. I den här bloggen kan du hitta inlägg som handlar om varumärken i e-butiken, våra liv som e-handlare, lite om vår fritid och våra hemtrakter. Välkommen att läsa om du vill veta lite mera om oss och vår e-butik XLKläder.se

Fritid för XLKläders ägare

XLKläders lager ligger i Nästansjö i Västerbotten.Vi har naturen runt knuten och njuter av att kunna ta oss iväg på skotern i solskenet! Så här ser det ut innan vi far ut på skotrarna. Vi inleder med att tanka och det gör vi utanför huset där vi har vår lagerlokal. Praktiskt! På bilden syns Kristoffer som är den som sköter det mesta i företaget. Det är han som har kontakt med våra levererantörer och som gör alla inköp hos oss.

Lagershopens öppettider

XLKläder håller till i Nästansjö som ligger ca 2,5 mil nordväst om Vilhelmina i Västerbottens län?Om du har möjlighet så är du hjärtligt välkommen att besöka oss i lagershopen som vi har öppen på torsdagskvällar kl 18.30-21.00.Med vänlig hälsningFamiljen Mikaelsson

Fri retur och billigare frakt

Från början av 2017 har XLKläder lyckats få bättre villkor hos vårt fraktbolag. Det känns bra att vi därigenom haft möjligheten att införa fri retur. Vi hoppas att ni, kunder, ska känna er trygga med att beställa när ni vet att det inte kostar något om ni skulle behöva skicka tillbaka plagg. Förutoom fri retur har vi även sänkt fraktkostnaden till 39 kr.

Historien om vår lagerlokal

Från Lanthandel till e-handelXLKläder.se har sedan oktober 2016 sitt lager i Nästansjös fd Lanthandel. Vi är stolta över byn och lokalen som vi hyr. Här följer historien om själva lagerlokalen, en byggnad som Nästansjö-borna uppförde i början av nittiotalet.Allt började när Nästansjö kooperativ förening bildades den 28 december 1907, en butik som allmänt gick under namnet koopra. Butiken var Nästansjöbornas egen affär. Under mång…

Egentillverkad skyltdocka

Just nu pågår förberedelser för en flytt in i större lokaler. Den första oktober 2016 kommer vi att flytta in i en före detta lanthandel med stort lagerutrymme och stor affärsdel. Vi kommer att fortsätta att sälja på internet men behöver ändå en del utrustning för att fylla affärslokalen. Bland anant ville vi hitta en skyltdocka att ställa i affärens fönster. Att hitta en skyltdocka i stor storlek är inte lätt. För länge sedan…

Varumärken i XLKläders e-butik (2016)

D555 är ett varumärke som kommer från England men som finns representerar i många länder i Europa. Kläderna finns bland annat i Tyskland, Holland, Frankrike, Grekland, Sverige och Spanien. D555:s vision är att fortsätta att växa till att bli ett globalt märke. D555:s kläder är märkta i UK-storlekar men XLKläder.se anger svenska storlekar (och UK-storlekar) i webbutiken. D555s kläder finns i stora storlekar men även med extra längd. I vår butik kan du hi…

Vinterutsikt från ett packbord

(Flyttat från vår gamla blogg. Från februari 2016 när vi fortfarande höll till på övervåningen i familjens villa.) I början av året var XLKläder tvugna att flytta om en hel del i företagets lokaler. Vi började få ont om plats för nya kläder som skulle in på lagret. Vi måste in med fler hyllor och förvaringsmöbler. I samband med det var vi bland annat tvugna att flytta vårt packbord (som också är förvaring för u…

Bilder från lagret

Hyllbygge och möbelflytt(Flyttat från vår gamla blogg och från tiden när vi hade lagret på övervåningen i familjens villa. Företaget flyttade till ny lokal i oktober 2016)E-butiken XLKläder startade i familjens villa i början av 2013. Fler och fler kunder har hittat vår e-butik med stora kläder och företaget växer hela tiden. Allteftersom butiken har växt har lagret tagit mer och mer plats men vår ambition är att ha kvar lagret i villan så l&a…

Bilder från vår orderhantering

Från beställning till leverans (Flyttat från vår gamla blogg. Från januari 2016)När ni lagt en beställning i e-butiken tar vi hand om den så snabbt som möjligt. Om ni lägger beställningen vardag 1 så går leveransen iväg vardag 2. Ifrån beställning till att ni har försändelsen brukar det ta ca 2-3 dagar. Vi packar era kläder i kartonger eller i gröna förpackningar. Följesedlar och fraktsedlar skrivs ut från program som &a…
Produkter

Handla

Information