Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Personuppgifter och anti-spam

Behandling av personuppgifter

Som kund hos XLKläder.se är du skyddad av Personuppgiftslagen (PuL, 1998:204). Lagen har som syfte att skydda personer från att integritet kränks när personuppgifter behandlas. De personuppgifter som XLKläder.se sparar när du handlar är namn, adress, telefonnummer, e-postadress, ip-nummer samt övriga uppgifter som rör din beställning.

XLKläder.se sparar och använder de personuppgifter som behövs för att kunna ge dig som kund god service, fullgöra vår del av avtalet, uppfylla de krav som ställs på vår verksamhet samt i förekommande fall skicka relevanta kunderbjudanden. XLKläder.se lämnar inte ut några uppgifter utan ditt godkännande, med undantag från rättsliga ärenden.

Du har rätt att ta del av dina personuppgifter som finns registrerade hos oss. Om de registrerade uppgifterna är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta har du rätt att begära att uppgifterna ska rättas eller raderas. För att vi ska lämna ut uppgifter krävs enligt personuppgiftslagen att du sänder en undertecknad begäran till oss.

Här kan du läsa mer om personuppgiftslagen: Datainspektionens information om personuppgiftslagen

Här kan du läsa mer om Klarnas hantering av personuppgifter Klarnas dataskyddspolicy

Anti-spam

Att skicka e-postreklam till någon som inte har beställt den är förbjudet. XLKläder.se använder mejl för att ev kontakta dig med anledning av din beställning eller med anledning av mejlfråga från dig. XLKläder.se skickar bara nyhetsmejl om du som kund själv anmält intresse av det. Om du har anmält dig till vårt nyhetsbrev kan du när som helst avanmäla dig genom att klicka på en länk i mejlet.

Det mobilnummer som du lämnar vid beställningen används av Postnord för att kunna göra leveransavisering till dig. I övrigt använder vi telefonnumret om vi behöver kontakta dig för något som rör din order. Vi använder inte ditt mobilnummer för marknadsföring om du inte själv godkänt det.

 

Produkter

Handla

Information