Produkten har blivit tillagd i varukorgen

xl kläder för män

 

XLkläder.se är en webbutik som säljer stora kläder för män

Butiken drivs och ägs av XLKläder Sverige AB med organisationsnummer 556860-9126. Företaget har sitt säte i Nästansjö, Vilhelmina i Västerbottens län. 
 

Affärsidé

Vår affärsidé är att sälja XL-Kläder, dvs stora herrkläder till rätt pris, via internethandel.

 

Vilka är vi?

XLKläder Sverige AB är ett familjeföretag i södra Lappland, Norrlands inland. Vi som driver företaget heter Kristoffer, Kent, Lena och Johan. Kristoffer sköter inköp, packar ordrar och sköter avtal etc. Lena sköter bokföring, pappersarbete och hjälper till att packa ordrar. Som stöd finns också Kent och Johan som hjälper till med allt från vaktmästarsysslor till att packa ordrar. Med på ett hörn är även Johans flickvän Moa. 

Företaget har drivit e-handel sedan 2011. Klädbutiken XLKläder.se öppnades på nätet i början av 2013. Startskottet för butiken XLKläder var släktens eget behov av kläder i stora storlekar. 

På nedanstående bild ser ni Kristoffer och Lena. Kristoffer är 198 cm lång och behöver själv stora storlekar. När Kristoffer inte jobbar med XLKläder så kör han maskintrailer åt ett företag i Vilhelmina. Lena är minstingen i familjen med sina 174 cm. När hon inte jobbar med XLKläder så är hon anställd av Vilhelmina kommun.

XL-kläder

 

På nedanstående bild ser ni Johan som är 185 cm lång. Till vardags är Johan chaufför och jobbar hos ett företag i Vilhelmina.

Johan XLKläder

 

På nedanstående bild ser ni Kent. Kent är 190 cm och kan köpa enstaka kläder hos XLKläder. När han inte jobbar med XLKläder så kör han buss och är anställd av ett företag i Vilhelmina.

kent xlkläder

 

Var finns vi?

Vi säljer stora kläder på nätet och vänder oss mot kunder i Sverige. Vår lagerlokal finns i Nästansjö i Vilhelmina kommun som ligger i Västerbottens län. Här följer bilder från vår lagerlokal:

XLKläders lager finns i en nedlagd fd lanthandel.

XLKläders lagerloka

T-shirts i stora storlekar så långt ögat når

  

  Kristoffer vid en skjorthylla. På bilden har han en tröja i storlek 4XL.

Basic huvtröjor i storlek 3XL, 4XL, 5XL, 6XL, 7XL och 8XL

 

 

 

Produkter

Handla

Information