Produkten har blivit tillagd i varukorgen

xl kläder för män

 

XLkläder.se är en webbutik som säljer stora kläder för män

Butiken drivs och ägs av XLKläder Sverige AB med organisationsnummer 556860-9126. Företaget har sitt säte i Nästansjö, Vilhelmina i Västerbottens län. 
 

Affärsidé

Vår affärsidé är att sälja XL-Kläder, dvs stora herrkläder till rätt pris, via internethandel.

 

Vilka är vi?

XLKläder Sverige AB är ett familjeföretag i södra Lappland, Norrlands inland. Den som är drivande i företaget är Kristoffer Mikaelsson. Han sköter inköp, packar ordrar och sköter avtal etc. Lena (mamma) sköter bokföring, pappersarbete och hjälper till att packa ordrar. Som stöd finns också Kent (pappa) och Johan (lillebror) som hjälper till med allt från vaktmästarsysslor till att packa ordrar. Företaget har drivit e-handel sedan 2011. Klädbutiken XLKläder.se öppnades på nätet i början av 2013. Startskottet för butiken XLKläder var släktens eget behov av kläder i stora storlekar. 

På nedanstående bild ser ni Kristoffer och Lena. Kristoffer är 198 cm lång och behöver själv stora storlekar. När Kristoffer inte jobbar med XLKläder så kör han maskintrailer. Lena är minstingen i familjen med sina 174 cm. När hon inte jobbar med XLKläder så är hon anställd av Vilhelmina kommun.

XL-kläder

 

På nedanstående bild ser ni Johan som är 185 cm lång och som också köper kläder hos XLKläder. När Johan inte jobbar åt XLKläder så är han chaufför och pluggar.

Johan XLKläder

 

På nedanstående bild ser ni Kent. Kent är 190 cm och kan köpa enstaka kläder hos XLKläder. När han inte jobbar med XLKläder så kör han buss.

kent xlkläder

 

Var finns vi?

Vi säljer stora kläder på nätet och vänder oss mot kunder i Sverige. Vår lagerlokal finns i Nästansjö i Vilhelmina kommun som ligger i Västerbottens län. Vi håller till i en nedlagd lanthandel. På torsdagar mellan kl 18.30-21.00 (ej skärtorsdag och Kristi himmelfärdsdag) har vi "lagershopen" öppen för den som vill komma och prova kläder innan beställning. Här följer bilder från vår lagerlokal:

XLKläders lagerloka

  

  

 

 

Produkter

Handla

Information