Produkten har blivit tillagd i varukorgen

XLKLäder.se är en -butik som säljer herrkläder i stora storlekar. I den här bloggen kan du hitta inlägg som handlar om varumärken i e-butiken, våra liv som e-handlare, lite om vår fritid och våra hemtrakter. Välkommen att läsa om du vill veta lite mera om oss och vår e-butik XLKläder.se

Varumärken i vår butik (2018)

 

Jack and jones

Som första butik i Sverige fick vi möjligheten att sälja Jack & Jones plus size plagg. Nu har det gått en tid och utbudet ökar hela tiden. Jack & Jones har valt ut de mest populära plaggen ur sin kollektion och tillverkat dem i plus size. I vår butik finns jackor, jeans, skjortor, shorts och tröjor från Jack & Jones. Kläderna från Jack & Jones finns i storlekar upp till 54" och 6XL, i vissa fall upp till 8XL.

 

d555 kläder för stora män

D555 är ett varumärke som kommer från England men som finns representerar i många länder i Europa. Kläderna finns bland annat i Tyskland, Holland, Frankrike, Grekland, Sverige och Spanien. D555:s vision är att fortsätta att växa till att bli ett globalt märke. D555:s kläder är märkta i UK-storlekar men XLKläder.se anger svenska storlekar (och UK-storlekar) i webbutiken. D555s kläder finns i stora storlekar men även med extra längd. I vår butik kan du hitta kläder av varumärket D555 på följande sidor: Tröjor, t-shirts, underkläder, skjortor, och pikétröjor.

Varumärke för stora herrkläder

Haleman är herrkläder som finns i stora storlekar mellan XXL och 5 XL. En stor del av underkläderna som finns hos XLKläder.se tillverkas av Haleman. I sortimentet ingår även t-shirts och långärmade tröjor. I vår butik kan du hitta kläder av varumärket Haleman på följande sidor: Tröjor, t-shirts, underkläder, shortsskjortor, jackor och pikétröjor.

Promotion kläder i stora storlekar hos XLKLäder.se

Promotion är ett varumärke som har herrkläder med ett brett sortiment samt herrkläder i stora storlekar. 

kam jeans kläder i stora storlekar

KAM Jeanswear är ett brittiskt klädmärke som säljer kläder i alla storlekar till män sedan 1985. År 2003 lanserade de kläder inom "Big & Tall" och det har blivit ett populärt varumärke i hela Europa. KAM Jeans har jeans i storlekar upp till 70" runt midjan (och även extra långa ben) samt  tröjor och toppar upp till storlek 8XL. I vår butik kan du hitta kläder av varumärket KAM Jeanswear på följande sidor: Tröjor, t-shirts, shortsskjortor, jackor och pikétröjor.

 

 

Jeans xl varumärke för stora kläder

JeansXL är klädmärket som har kläder av hög kvalitet. I sortimentet finns byxor i 42/32 upp till 60/36. Det finns shorts i storlekar mellan 42 till 60 tum runt midjan. Tröjor och jackor och andra överdelar finns i storlekar mellan 3 XL upp till 8 XL. Kvalitet, funktionsduglighet och god service till köparen är ledord för JeansXL. I vår butik kan du hitta kläder av varumärket JeansXL på följande sidor: t-shirts och pikétröjor.

Varumärke - stora skjortor

Woodstock är ett varumärke för utekläder och arbetskläder. Hos XLKläder.se finns t ex flanellskjortor i härlig kvalitet. I vår butik kan du hitta kläder av varumärket Woodstock på följande sida: skjortor

stora underkläder kalsonger

Jockey grundades 1876. Det är ett privat familjeägt företag. Företaget har en historia som en av upphovsmännen och innovatörerna bland i underklädesbranchen. Jockey har skapat underkläder för män, lanserat populära 3d innovationer, skapat underkläder för NASA och företaget fortsätter att utveckla branchen. 

Jockey står för kvalitet, komfort, mode och innovation. Jockeys signum är engagemanget för att betjäna sina kunders behov. Idag erbjuder märket över 2000 sorters underkläder för både kvinnor och män. Underkläderna distribueras till fler än 120 länder runt världen och företaget producerar hundratals miljoner par underkläder varje år.

So Long Sven kläder för långa män

So Long Sven är ett alldeles nytt och fräscht svenskt klädmärke, med inriktning på alla i behov av längre kläder. Resan har bara börjat att ge alla långa människor kläder som är tillräckligt långa. So Long Sven producerar aldrig ett plagg som är kortare än 78 cm. Om du är mellan 185 cm - 250 cm eller bara

älskar långa plagg är detta märket för dig!

So Long Sven är klädmärket med plagg som har standardvidd men som är längre än genomsnittet. För långa män som söker långa kläder! Här hittar du So Long Svens t-shirts/linnen i vår butik: https://xlklader.se/t-shirts-linnen/

 

 

 

Northern Hooligans

Plaggen från Northern Hooligans är en blandning mellan streetmode och outdoor. XLKläder.se säljer Northern Hooligans sweatshirts men i sortimentet ingår även t-shirts, jackor och kepsar med mycket attityd. Noorthern Hooligans är ett varumärke som har nordiskt och inte minst norrländskt ursprung vilket gör det extra roligt för oss på XLKläder att ha deras plagg i vår e-butik. Här hittar du plagg från Northern Hooligans i vår butik: Stora tröjor från Northern Hooligans

 

 

Gas Monkey Garage

Gas Monkey Garage är ett varumärke som du känner igen om du följt serien Fast and loud som går på Discovery. Richars Rawlings äger verkstan och tillsammans med sin medhjälpare Aaron Kaufman renoverar och modifierar han bilar... många blir till hotrods. Hos XLKläder finns en mängd läckra Gas Monkey Garage t-shirts och Gas Monkey Garage huvtröjor.

Gas Monkey Garage är en licenserad produkt som tillverkas av Hybris AB.

I vår butik finns även t-shirts Fast and furious F8 som är en licenserad produkt som tillverkas av Hybris AB.

 

erla of sweden

Erla of Sweden är svenskt mode sedan 1892. Företaget är baserat i Borås och utvecklara herrmode av hög kvalitet av utvalda tyger från kända fabriker. Erla of Swedens kläder kombinerar exceptionell komfort med enastående design. Titta gärna närmare på finbyxor från Erla eller snygg herrjacka i stora storlekar från Erla of Sweden.

 

Arbetskläder Jobman

Arbetskläder från Jobman innebär kläder med funktionell design och hög kvalitet. Jobman tar fram kläder som passar för professionella yrkesmänniskor. Grundaren till företaget heter Ulf Svensson och 1975 startade han Ulf Jobb-Dress. Varumärket Jobman har funnits från 1985. XLKläder.se är mycket stolta över att vi får vara återförsäljare åt Jobman. Vi har valt att lägga arbetskläderna under våra ordinarie menyer i e-butiken. Arbetsjackor finner du alltså under menyn Jackor. Arbetsbyxor finner du under vår meny Byxor och Jeans. Välkomna att se arbetskläder i stora storlekar från Jobman i vår e-butik.

 

Jack and jones

 

Som första butik i Sverige har vi fått möjligheten att sälja Jack & Jones plus size plagg. Jack & Jones har valt ut de mest populära plaggen ur sin kollektion och tillverkat dem i plus size. I vår butik finns jackor, jeans, skjortor, shorts och tröjor från Jack & Jones. Kläderna från Jack & Jones finns i storlekar upp till 54" och 6XL.

Produkter

Handla

Information