Produkten har blivit tillagd i varukorgen

XLKLäder.se är en -butik som säljer herrkläder i stora storlekar. I den här bloggen kan du hitta inlägg som handlar om varumärken i e-butiken, våra liv som e-handlare, lite om vår fritid och våra hemtrakter. Välkommen att läsa om du vill veta lite mera om oss och vår e-butik XLKläder.se

Bilder från vår lagerlokal

I oktober 2016 flyttade vi vårt lager från övervåningen i familjens villa och till lokaler i en nedlagd lanthandel. Vilken skillnad det blev för oss. Det var riktigt trångt på övervåningen sista tiden vi hade lagret hemma.

På följande bild visas hyllor med några av våra t-shirts och huvtröjor:

Nedanstående visar vår egentillverkade skyltdocka. Vi hittade inte någonstans där det gick att köpa annat än trådsmala skyltdockor. Skyltdockan är klädd i en skjorta av märket Haleman:

På hyllorna närmast i bild finns en del av våra basic huvtröjor

I lokalen har vi ställt upp en kunddator och ordnat med en fikahörna. På torsdagar har vi "lagershopen" öppen ifall någon vill komma in och prova kläderna före beställning görs. 

På bilden ser ni Kristoffer som är den som är den som sköter det mesta i vår e-butik. Kristoffer är 198 cm lång och på bilden har han huvtröjan Supply 1993 i storlek 4XL.

Produkter

Handla

Information