Produkten har blivit tillagd i varukorgen

XLKLäder.se är en -butik som säljer herrkläder i stora storlekar. I den här bloggen kan du hitta inlägg som handlar om varumärken i e-butiken, våra liv som e-handlare, lite om vår fritid och våra hemtrakter. Välkommen att läsa om du vill veta lite mera om oss och vår e-butik XLKläder.se

Bilder från vår orderhantering

Från beställning till leverans  

(Flyttat från vår gamla blogg. Från januari 2016)
När ni lagt en beställning i e-butiken tar vi hand om den så snabbt som möjligt. Om ni lägger beställningen vardag 1 så går leveransen iväg vardag 2. Ifrån beställning till att ni har försändelsen brukar det ta ca 2-3 dagar.  

Vi packar era kläder i kartonger eller i gröna förpackningar. Följesedlar och fraktsedlar skrivs ut från program som är kopplade till e-butiken. 

Här är det Kristoffer som skriver ut de underlag som behövs.

Underlag från e-butiken XLKläder.se


Här är det Lena som klistrat fast etiketter och kontrollera att försändelsen blev okej.  

Försändelse med kläder i stora storlekar

Det brukar bli en hög paket att klistra etiketter på. Vi ser att antalet ökar månad för månad och hoppas att det fortsätter så i framtiden också. Ju fler ordrar vi får desto större sortiment kan vi ha.  

Herrkläder i stora storlekar levereras  med Posten

Till sist gör vi iordning försändelserna för att ta med till Posten. I början testade vi olika transportföretag men vi har sett att Posten har de säkraste leveranserna och därför har vi skrivit avtal med dem. Här har vi lagt ned en del försändelseser i stora kassar eftersom det blir lättare att bära.

Leverans av herrkläder

Produkter

Handla

Information