Produkten har blivit tillagd i varukorgen

XLKLäder.se är en -butik som säljer herrkläder i stora storlekar. I den här bloggen kan du hitta inlägg som handlar om varumärken i e-butiken, våra liv som e-handlare, lite om vår fritid och våra hemtrakter. Välkommen att läsa om du vill veta lite mera om oss och vår e-butik XLKläder.se

Bilder från lagret

Hyllbygge och möbelflytt

(Flyttat från vår gamla blogg och från tiden när vi hade lagret på övervåningen i familjens villa. Företaget flyttade till ny lokal i oktober 2016)

E-butiken XLKläder startade i familjens villa i början av 2013. Fler och fler kunder har hittat vår e-butik med stora kläder och företaget växer hela tiden. Allteftersom butiken har växt har lagret tagit mer och mer plats men vår ambition är att ha kvar lagret i villan så länge som det går. Eftersom vi väntar stora leveranser i början av 2016 hade vi bråttom att ordna mer plats och hyllor för att rymma lagret på övervåningen ännu en tid. För en tid sedan flyttades därför de sista möblerna bort från övervåningen för att ge plats åt fler hyllor. 

Vi började med att bära bort de sista möblerna som fanns kvar på övervåningen. Kristoffer bär möbler:

XLKläder behöver med utrymmeSen fortsatte vi med att organisera och stuva om på befintliga hyllor för att frigöra utrymme. Varje liten lucka är välkommen. På den här hylla blev det en liten lucka för några par jeans och på hyllan i bakgrunden får vi in några packar med tröjor.

Hyllor med XKLader

När vi frigjort plats började tillverkningen av hyllor. Hyllorna tillverkades av några brädor, några överblivna lastpallar och gröna plastöverdrag. I rummet där hyllan ska stå kommer vi att samla alla t-shirts.

Hyllor till stora storlekar

Kent monterar:
Montering

Sammanlagt blev det många kvadratmeter nya hyllor... Nu finns plats för de väntade leveranserna och Mikaelsson & Co AB kan alltså stanna kvar med företaget i villan än ett tag. 

Hyllan med t-shirts är snart proppfull men än finns plats för fler leveranser.

Hylla med t-shirts

Jackor i stora storlekar
 

Produkter

Handla

Information